Heren Collectie We hebben aangepaste openingstijden. Check https://www.wickedwigs.nl/carnaval/.

Artikelen 1 tot 24 van 28 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 24 van 28 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Heren Collectie

Mooie betaalbare pruiken van hoge kwaliteit bestel je voordelig en snel bij Wicked Wigs. Alle pruiken in onze collectie zijn gemaakt van het beste synthetische haar (100% Kanekalon). Hiermee creëer je de ultieme look en feel, waarbij jouw haar moeilijk te onderscheiden is van echt haar! Door onze diversiteit aan pruiken, is de kans groot dat je de perfecte pruik vindt. De scherpe prijsstelling van onze producten maakt onze webshop interessant voor zowel beginnende als gevorderde pruikdrager.

Heb je een leuke pruik gevonden, maar wil je deze liever eerst passen? Geen probleem. In onze winkel in Eindhoven kun je ze allemaal passen. Actuele openingstijden van de winkel vind je hier. Mocht je al eerder vragen hebben, neem dan even telefonisch, of per e-mail, contact met ons op! Wij helpen je graag bij de zoektocht naar je ideale cosplay pruik.

Het materiaal van de pruik

Synthetische pruiken kunnen enorm verschillen in kwaliteit. Er zijn synthetische pruiken die gemaakt zijn om slechts één keer te dragen, ook wel de carnavalspruiken genoemd. Goede synthetische pruiken daarentegen zijn gemaakt om erg lang mee te gaan. Alle producten op onze webshop zijn gemaakt van het beste synthetisch materiaal (Kanekalon). Kanekalon is een Japanse kunstvezel die inmiddels verkrijgbaar is in 200 verschillende kleuren. Hoelang je met een pruik kunt doen? Daar lees je hieronder meer over!

Verzorging van de pruik

Zelfs de beste synthetische stoffen moeten zorgvuldig verzorgd worden. Zeker als je wilt dat de pruik lang mooi blijft, terwijl je deze intensief draagt! Naast de verzorging is het belangrijk dat je voorzichtig omgaat met de pruik. Denk hierbij aan waar je hem opbergt, hoe vaak je borstelt en hoe je de pruik wast. Als je de pruik niet draagt, dan plaats je deze op een pruikenstandaard. Let bij het opzetten van de pruik dat je deze plaatst op de grens van je voorhoofd en haarlijn. Trek vervolgens de pruik naar je neklijn. Op deze manier voorkom je dat deze in de klit raakt! Ben met het borstelen van de pruik altijd voorzichtig. Wij adviseren je om altijd gebruik te maken van een speciale pruikenborstel. Begin altijd onderaan met borstelen en was je pruik na ongeveer 8 tot 12 keer gedragen te hebben. Volg ten alle tijden de gebruiksaanwijzing die je hier vindt. Meer tips & tricks over de optimale verzorging van pruik vind je hier.