Hoe werken Scarecrow Vampier Tanden? 

Scarecrow Vampier Tanden zijn de originele custom tanden, de eerste high-end, gebruiksvriendelijke tanden vanuit de Halloween industrie. Prachtig, glanzend, natuurgetrouwen kleur welke over 1 tand passen waardoor het materiaal om de tand passend te maken, in de vampiertand blijft.

Het is geen gecompliceerd proces en je hebt geen kokend water nodig. Alles wat je nodig hebt, zit in de doodskist. Overal waar je een spiegel tot je beschikking hebt, kun je de tanden op maat maken. Mix de vloeistof en de poeder tot een pasta, stop deze in de vampiertand, schuif deze over je eigen tand heen en laat het ongeveer 5-10 minuten uitharden. Het materiaal vormt een permanent stevig malletje van de vampiertand om jouw eigen tand. Deze methode zorgt ervoor dat je de tanden jarenlang kunt gebruiken. Alle tanden die we verkopen, werken op dezelfde manier. Check onze gebruiksaanwijzing inclusief instructie video om te zien hoe het werkt. Zijn er voorzorgsmaatregelen of andere informatie die ik moet nemen/weten voordat ik de vampier tanden ga gebruiken?

 • Herbruikbare vampier tanden voor tijdelijk gebruik. 
 • Voor 14 jaar en ouder. 
 • Niet gebruiken als je een beugel draagt, kronen hebt, neptanden of enig ander werk aan je tanden. Ook niet gebruiken als je gevoelig tandvlees hebt.
 • Niet schadelijk en veilig op je tanden.
 • Vampiertanden zijn geen speelgoed, buiten gebruik van kinderen houden. 
 • Vloeistof is licht ontvlambaar. Niet roken tijdens het aanmeten van de vampier tanden of bij open vuur gebruiken.
 • Eenmaal gekocht, kunnen de vampiertanden niet meer terug gebracht worden. Ook niet als de verpakking nog gesloten is.
 • Om inslikken te voorkomen, gaarne niet te eten, drinken, of slapen met je vampiertanden in. 
 • Nooit iemand bijten met de vampiertanden in. 
 • De kit werkt het beste bij kamertemperatuur.
 • Nepbloed, rode dranken, koffie en thee kunnen vlekken veroorzaken op de vampiertanden.

Waarom zijn Scarecrow Vampier Tanden zoveel beter dan de vampiertanden die verkocht worden met "thermoplastik" als methode?

Daar zijn een aantal goede redenen voor te bedenken: betere vampiertand, makkelijker pas proces en een veel betere look.

A: Scarecrow Custom Deluxe Fangs zijn de enige gepatenteerde vampiertanden op de markt. Het bedekt de hele tand, wat resulteert in een strakke fitting rondom je eigen tand en een erg realistiche uitstraling. Andere merken hebben dit niet en laten de gebruiker een smeltbare plastic gebruiken die over en achter aanliggende tanden moet worden aangebracht. 

B: Scarecrow Fangs komen met alles wat je nodig hebt om je tanden te maken, overal waar je een spiegel hebt. Bij andere merken heb je een kopje, kokend water, een plastic lepel en olie nodig om ze passend te maken. De gebruiksaanwijzing is ontzettend lang en veel te moeilijk te begrijpen.

C: Uiteindelijk zullen 2 mensen op een feestje elkaar vampiertanden vergelijken en zullen degene die de thermoplastik methode hebben gebruikt, zien dat ze dezelfde prijs hebben betaald (of misschien nog wel meer) voor een product wat er duidelijk nep uit ziet. Wil jij deze persoon zijn? Nee! Maar geloof ons niet op ons woord, ga zelf gebruiksaanwijzigingen en instructie video's vergelijken van verschillende merken en dan zul je zien dat Scarecrow Vampire Fangs de beste zijn. 


Zijn Scarecrow Fangs herbruikbaar?

Jazeker! Je hoeft ze maar 1 keer passend te maken en dan kun je ze jaren blijven gebruiken. Er zit genoeg materiaal in de doodskist voor meerdere pogingen, mocht het onverhoopt niet in 1 keer lukken. 


Kan ik navulling kopen?

Je hoeft de tanden maar 1 keer passend te maken voor jarenlang plezier (zie vorige vraag) maar mocht je, om welke reden dan ook, extra vulling nodig hebben, dan kun je een navulling set bij ons aanschaffen.


Kan ik eten en drinken met mijn vampiertanden in? 

We raden het niet aan, omdat we niet willen dat je je tanden inslikt. Het meeste eten en drinken is niet schadelijk voor de tanden maar sommig nepbloed, koffie, thee en rode wijn kan ervoor zorgen dat de tanden verkleuren. 


Kan ik iemand bijten met mijn vampiertanden? 

NEE!!! Nee. Echt niet. Slecht idee. Iemand bijten is illegaal, gemeen en niet netjes. 


De kleur van de pasta in de vampiertand vergeeld naar verloop van tijd, is dit een probleem? 

Nee. Het ligt geheel aan de zuurtegraad van je speeksel. Hierdoor kan de pasta van kleur veranderen. Als de verkleuring plaatsvindt aan de achterkant van de tand en je ziet het niet, dan is er geen probleem en je hoeft daarom ook niet opnieuw de tand te vullen omdat de verkleuring de sterkte van de tand niet aantast.


Ik heb de vampiertanden de hele nacht ingehad nadat ik ze gemaakt hebt, ook al stond in de instructies dat ik dat niet moest doen. Nu voelen ze heel strak aan en wil ik ze eraf halen. Wat moet ik doen?  

In de 25 jaar dat de fangs worden gemaakt, is er nog geen enkele persoon zover wij weten die het niet gelukt is om de tanden los te krijgen, maar we adviseren natuurlijk om het niet te doen. Ook al doet hitte of kou de fangs niets, kan het een oplossing zijn om heet water (heet genoeg dat je je tong niet verbrand) ongeveer 5-10 minuten rond te spoelen in je mond. Hierdoor zal tijdelijk de pasta wat zachter worden en kun je makkelijker de fangs van je tanden halen.  .


Er zijn zoveel verschillende vampiertanden, welke zijn het beste voor mij? 

 • "Grote" Fangs zijn geschikt voor mensen met gemiddelde tot grotere tanden. a
 • "Normale" Fangs zijn geschikt voor mensen met kleine tanden, of mensen die op zoek zijn naar een subtielere look.
 • "Shredders" Double Fangs zijn 1 enkele tand die past over 2 tanden. 
 • "Sabers" Extra Long Fangs zijn extra lange tanden die er super gaaf uitzien, maar zijn ook een mondvol om te dragen. 
 • "Werewolf" Fangs bevatten zowel de grote als de normale fangs die je tegelijk op je boven en ondertanden kunt dragen.