Over colourvue

MAXVUE VISION - focust met passie en toewijding om de dromen van hun doelgroep te realiseren op het gebied van kleurlenzen dat overeenstemt met hun levenswijze en -stijl. Vandaag de dag maakt het merk ColourVUE ® Contactlenzen dit mogelijk voor miljoenen mensen wereldwijd. Middels een erg brede en gevarieerde assortiment, vele reviewers, volgers en gebruikers zijn de kleurlenzen van MaxVUE een ongeëvenaarde naam in de wereld van de kleurlenzen.
MAXVUE VISION’s producten worden inmiddels verkocht in meer dan 60 landen wereldwijd en dit breidt zich nog jaarlijks razendsnel uit. Dit alles is bereikt dankzij hun harde streven naar betere ontwerpen, kwaliteit en klantengerichtheid gecombineerd met hun uitgebreide industriële middelen, kennis, expertise en onderzoek.

MAXVUE VISION - een ISO9001 gecertificeerde organisatie voldoet aan de strengste kwaliteitscontrole en regelgeving die nodig zijn door verschillende Gezondheids- en Medische toezichthouders over de hele wereld, zoals de Europese CE en Australische TGA. De producten van MaxVUE worden vervaardigd in overeenstemming met deze eisen met behulp van de allernieuwste productietechnologie en materialen die er momenteel beschikbaar zijn.


Certificaten