Gebruiksaanwijzing Scarecrow fangs

Alles wat je nodig hebt om gave vampiertanden te creëren, zit in de doodskist. Je hoeft de tanden maar 1 keer goed te passen voor jarenlang plezier.

Lees de instructies goed door voor je begint. Voor de beste resultaten, meet iedere tand apart aan. Er is genoeg materiaal aanwezig om iedere tand 2 keer goed te krijgen. Dus geen zorgen als het niet in 1 keer lukt!1. Positionering

Kijk in een spiegel en vind de beste positie voor de eerste tand. Check goed de hoek voor en achter en aan de zijkanten en oefen om de tand in de beste positie te krijgen. Voor het beste resultaat, als de pasta in de tand zit, moet je proberen om de tand met zo min mogelijk beweging over je eigen tand te plaatsen.

2. De Mix

Giet het poeder van de capsule in de hoek van het zwarte ronde bakje door voorzichtig de capsule open te draaien. Draai vervolgens het dopje van het kleine flesje vloeistof en knijp 5 druppels op het poeder. Pak het bakje op en kantel het lichtjes. Roer met het meegeleverde houten staafje ongeveer 30 seconden totdat de mix egaal is en een pasta wordt.

3. Passen

Schep alle pasta in 1 tand, aan de voorkant en achterkant van het gat van de tand. Dan druk de tand zachtjes over je eigen tand heen. Probeer hierbij om dit in 1 gelijkmatige beweging te doen. A.u.b NIET wiebelen, aanpassen of herpositioneren nadat je de tand helemaal over je eigen tand hebt geduwd. Laat de tand ongeveer 5 minuten zitten zodat het kan uitharden, maar haal de tand daarna nog niet van je eigen tand af. Las een pauze van 5 minuten in voordat je de andere tand aanbrengt, zodat je niet per ongeluk de tand los drukt voordat deze volledig kan uitharden. Om het je wat makkelijker te maken, kun je het beste je hoofd in je nek leggen, je mond openhouden en je lippen van je tanden af. Als de 5 minuten voorbij zijn, oefen dan stap 1 nogmaals met de volgende tand. Herhaal daarna stappen 2 en 3.

4. Verwijdering

De mix blijft uitharden zelfs nadat je klaar bent met de stappen te doorlopen. Om te voorkomen dat ze vast komen te zitten aan je eigen tanden, dien je ze te verwijderen door het “zegel” te verbreken meteen nadat je klaar bent met stappen 1, 2 en 3. Daarna kun je ze weer terugplaatsen en zullen ze blijven zitten. Duw je ondertanden zachtjes tegen de achterkant van de punten van de vampiertanden totdat je een klik hoort. Wiebel en trek zachtjes aan de tanden met je vingers tot ze los komen te zitten. Dit kan even duren de eerste keer. Hierna kun je de tanden makkelijk in en uit doen en zullen ze ook blijven zitten. Als je dit nodig vindt, kun je overtollig materiaal van de tand weghalen aan de voorkant van de tanden met een nagelknipper of schaar. Maar let op dat je niet te veel weghaalt! Vooral het materiaal wat aan de zijkanten van de tandjes zit, zorgt ervoor dat de tandjes aan je eigen tanden blijven “hangen”.Tip: Als de tanden goed gepositioneerd zijn maar je wilt ze vaster hebben om je eigen tanden heen, gebruik dan 1 capsule voor beide tanden en herhaal de bovenstaande stappen.


NIET GEBRUIKEN ALS: je een beugel draagt, je kronen hebt, je iets aan je tanden hebt laten doen. Ook niet gebruiken als je tandvlees geïrriteerd is of gevoelig. Alle materialen zijn veilig te gebruiken in de mond. Bewaren bij kamertemperatuur.

De tanden zijn alleen voor entertainment te gebruiken. Probeer nooit iemand te bijten als je de tanden in hebt. Om te voorkomen dat je de tanden inslikt, vermijd eten, drinken en slapen met je tanden in. Nepbloed, rode wijn en ander eten en drinken kan vlekken op je tanden veroorzaken.