Showroom

Je kunt onze pruiken passen in Eindhoven (NL). Gebruik één van de volgende mogelijkheden om een afspraak te maken:

Contact formulier

Vul hier je gewenste datum en tijd in. We komen bij je terug met de mogelijkheden.


  In 't kort

  In 2020 sloten we onze fysieke winkel in Eindhoven en gingen we verder als online winkel. We kregen nog steeds veel mensen die ons vroegen of ze langs konden komen om de pruiken te passen. Maar sinds we onze winkel hadden gesloten, moesten we nee zeggen.

  Dit voelde niet goed, dus na al die jaren zijn we terug!

  We hebben besloten dat het weer tijd is voor een showroom en hebben een van onze logeerkamers omgetoverd! Als je onze winkel kent, herken je de grote muur van pruiken vast weer en het allerbelangrijkste: het is maar 2 deuren verder dan waar onze winkel was!

  We hebben meer dan 150 pruiken opgehangen en onze pruikverzorgingsproducten zijn natuurlijk ook van de partij. Je kunt zowel contant als met pin betalen. Parkeren kan op de straat (ca. 2 euro per uur) en er is een bushalte vlakbij.
  Als je aanbelt, zal Jaimie je binnen buzzen.

  Dus stuur ons een e-mail (info@wickedwigsshop.com) of een whatsapp (040-8451482) om een afspraak te maken. Laat ons dan je naam, e-mailadres en telefoonnummer weten. Jaimie zal kijken wanneer het volgende beschikbare slot is en van daaruit kunnen we verder!
  (je kunt niet zomaar langskomen, aangezien de showroom bij ons in huis is en wij niet altijd bereikbaar zijn)

  Tot slot: het spijt ons ten zeerste te moeten mededelen dat mensen in een rolstoel geen toegang hebben tot onze showroom, aangezien deze zich op de tweede verdieping bevindt en we geen lift hebben. Je moet 2 trappen op kunnen lopen.